Duhovno prebujanje je za posameznika najbolj nenavaden, lahko bi rekli izjemen čas. Je obdobje pomembnih sprememb, obnovljenega entuziazma nad življenjem in rojstva cele vrste novih ciljev z realnimi prizadevanji, da jih uresničimo. Eden od najbolj zanimivih ciljev je, da srečamo dušo dvojčico.

Večina od nas ima več duš dvojčic. Gre za edinstvene osebe, ki jih potrebujemo, da osvojimo karmične lekcije, potrebne za dokončanje našega duhovnega potovanja. Obstajajo številni načini, s katerimi lahko dušam dvojčicam pošljemo telepatska sporočila.

Sanje

Popolnoma mogoče je, da smo, še preden smo se zavedali, telepatsko komunicirali z dušo dvojčico skozi sanje. Natančneje, telepatska povezava z vsemi našimi dušami dvojčicami lahko predvidi celo čas našega rojstva. Povezava obstaja na duhovni ravni, hkrati je tudi najpogostejša in jo najlažje dosežemo skozi sanje. Če želimo komunicirati z dušo dvojčico, lahko najprej poskusimo s sanjami. Vodimo sanjski dnevnik in delajmo analizo sanj. Ko smo duhovno pripravljeni, se lahko udeležimo usposabljanja in meditacije, ki nam bo omogočila lucidno sanjarjenje.

Meditirajmo

Sanje niso najboljši medij za telepatsko komuniciranje. Ko jo dodobra obvladamo, lahko globoka meditacija postane eden najboljši načinov za pogovor z dušo dvojčico. Meditacija sicer zahteva nekaj truda in študija, koristi, ki jih na duhovni poti prinaša, pa so neskončne. Če želimo duši dvojčici poslati telepatsko sporočilo, moramo biti v globoki meditaciji in si povezavo z njo predstavljati kot tok energije na duhovnem nivoju. Ko enkrat to vizualiziramo, moramo temu slediti in energiji dovoliti, da našo zavest pripelje do duše dvojčice.

Vprašajmo

Za konec nam vedno ostane še to, da za pomoč pri pošiljanju telepatskega sporočila duši dvojčici prosimo naše vodnike. To lahko storimo v meditaciji – a tokrat z drugačnim ciljem. Namesto, da sami poskušamo vzpostaviti povezavo, posezimo po bolj dostopnih duhovih, ki nas bodo vodili skozi duhovno potovanje. Dovolimo jim, da nas vodijo. Med meditacijo vodnike prosimo, da naše sporočilo dostavijo duši dvojčici in zaupajmo, da bodo to tudi storili, ko bo čas za to pravi.

 

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si