Štiri od dvanajstih znamenj horoskopa, naj bi bila letos še posebej srečna.

Dvojčka

Za vse dvojčke bo letošnje leto, leto neodvisnosti. Če se v preteklih letih niste mogli zanesti nase, se boste letos končno lahko. Čas je, da se ponovno ovrednotite in osvobodite. Letos boste našli, kar iščete. Srečnejši boste, kar vas bo naredilo samozavestnejše in močnejše.

Lev

V tem letu boste dobili potrditev, da ste kralj džungle. Resnično boste verjeli vase in se umaknili od vseh napak, ki ste jih storili v preteklosti. Pozabite in spustite preteklost in se osredotočite na sedanjost in prihodnost. Letos lahko zelo veliko dosežete, če boste le stremeli k svojim ciljem in se ne pustili motiti zaradi malenkosti, ki so nepomembne.

Tehtnica

Letošnje leto bo za vas mirno in srečno. Pretekla leta so bila najbrž zelo kaotična, ampak ne skrbite, zapomnili ste si vse lekcije in se naučili iz napak, zato uporabite pozitivno energijo in vibracije ter se pomirite. Vzemite si čas in cenite lepoto življenja. Vzemite si čas in povohajte rože, srečnejši boste, kot mislite.

Strelec

Sprejmite nove priložnosti, ki vam jih ponuja letošnje leto. Imeli boste priložnost za velike premike, izkoristite jo. Naj bo to leto leto novega začetka. Letošnje leto vam lahko povrne vero v življenje. Spet boste imeli upanje, morda prvič po vseh teh letih.

 

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si