Ruska terapevtska odeja

Znamka:

Cena: 359.90€

- +

Večslojna terapevtska odeja je namenjena vsem, od otroških let dalje. Telo zaščiti pred zunanjimi vplivi, teh je vsak dan več, tako da se mu ni treba ukvarjati z njimi in trošiti energijo za homeostazo. Vso svojo energijo tako lahko telo nameni samozdravljenju in nam pomaga premagovati težave, ne da bi v telo karkoli vnesli. Še več: izpostavlja nas našemu lastnemu dobrodejnemu ekstremnovisokofrekvenčnemu elektromagnetnemu sevanju. Po površju telesa porazdeli naše električne naboje in omogoča obnovitveno delovanje naših lastnih odbitih infrardečih žarkov ter tako spodbuja samopomoč pri telesnih in duševnih nelagodjih. Samopomoč telesa je zelo pomembna; morda tudi odločilna.

Odejo so razvili ruski strokovnjaki po načelih bioenergetike in znanja o telesnih mehanizmih, ki delujejo kot celovit samostojno uravnavan sistem.

Uporabo odeje in njeno zdravilno delovanje je odobrila Ruska akademija medicinskih znanosti; uporabljajo jo tudi na številnih klinikah.

Terapevtska odeja je bila zasnovana za pomoč in preprečevanje širokega razpona bolezni, tako v ambulantnem kot bolnišničnem zdravljenju, pa tudi doma. Odejo lahko uporabljamo samostojno ali v okviru razširjenega programa pomoči organizmu.

Velikost: 200 × 160 cm

Teža: okoli 3 kg