Teslova purpurna plošča

Znamka:

Cena: 29.90€

- +

Teslova purpurna plošča deluje kot antena za kozmično energijo.

Lajša bolečine pri obrabi hrustanca, revmatizmu, bolečinah v vratu in hrbtu, izvinih, izpahih, udarninah ...

Pomaga tudi pri stresunespečnostiglavoboluzobobolu in drugih nadlogah našega vsakdanjika.

velikosti kreditne kartice, da jo lahko povsod nosimo s seboj. Velikost: 8,5 × 5,5 cm

Teslova purpurna plošča močno ojačuje naravno magnetno polje. Izdelana je iz anodiziranega in vijolično pobarvanega aluminija. Obdelava tako spremeni molekulsko zgradbo plošče, da ta pride v resonanco z visokofrekvenčnim nihanjem življenjske sile ali prane.

Plošča deluje kot majhna antena, ki z resonanco prenaša informacije iz Schumannovega polja (magnetnega polja med ionosfero in površino Zemlje) na človeško avro. S pomočjo informacij iz Schumannovega polja človeško telo sámo začne proces zdravljenja.

Teslova plošča je odlična pomoč pri mnogih težavah. Tako na primer lajša bolečine pri obrabi hrustanca, revmatizmu, bolečinah v vratu in hrbtu, zvinih, izpahih, udarninah …

Blaži posledice stresa, če pa jo damo v vzglavnik, zmanjšamo nespečnost in utrujenost.

Teslova purpurna plošča je dober pripomoček tudi pri glavobolu, zobobolu, pikih žuželkurezninahopeklinah in drugih nadlogah našega vsakdanjika.

Če ploščo položimo preko gaze na ureznino ali opeklino, ali pa jo z obližem pritrdimo na obolelo mesto na telesu, se zdravljenje močno pospeši, bolečina pa se precej zmanjša ali celo izgine.

Običajno jo uporabljamo zjutraj in zvečer po dvajset minut. Uporabimo lahko tudi dve plošči naenkrat, ki ju postavimo eno nasproti drugi.

Če ploščo enkrat ali dvakrat na dan za pol ure vtaknemo v žep srajce ali obleke, bomo imeli več energije in se bomo utrudili veliko pozneje.

Plošče delujejo kot antene za kozmično energijo in so koristne tudi pri delu s čakrami. Teslova plošča počasi dviguje vašo osebno vibracijsko frekvenco in pospešuje vaš duhovni razvoj.

Teslova purpurna plošča s svojim delovanjem zmanjšuje in odpravlja negativne vibracije v hranivodi in drugih tekočinah, celo v tobaku. V ta namen zadostuje, da hrano postavimo na ploščo za 15 minut, posodo z vodo pa za 2 do 3 minute. Energija plošče deluje skozi vse materiale razen kovine.

Rastlineki jih zalivamo s tako energizirano vodorastejo veliko hitreje in imajo bolj zdravo barvo, rezano cvetje s ploščo pod vazo pa traja še enkrat dlje.

Teslova purpurna plošča je pravi mali energetski generator, s katerim lahko brez nevarnosti eksperimentirate še na mnogih drugih področjih.

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si