Zadnji dve desetletji raziskuje in dela na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, energetskega zdravljenja, upravljanja s stresom in meditacije. Deset let je živela v tujini, Singapurju in Avstraliji, sedaj pa je razpeta med Slovenijo in Singapurjem.

»Pred dvajsetimi leti sem bila na »dnu«, zato sem začela raziskovati, kako bi spremenila svoje življenje, spoznavati, kdo sem in kaj nisem. Začela sem se učiti meditacije, preučevati različne metode, od kitajskih do numerologije. Učila sem se iz knjig, od učiteljev, od mojstrov, doma in v tujini. Pri analizah, ki jih delam, so res osnova številke, torej numerologija, vendar pri razlagi povežem vse to moje znanje in 19-letne izkušnje dela z ljudmi, tako na področju energetske medicine kot življenjskega svetovanja,« pripoveduje svojo življenjsko zgodbo Hočevarjeva. Analize, ki jih nudi ljudem, predstavljamo v nadaljevanju.

  • Celostna analiza osebnosti

»Ko se rodimo in nas poimenujejo, je to tako, kot bi bila v nas položena semena. Semena so naši potenciali, priložnosti, izzivi, sposobnosti, življenjski namen. Ko nas starši in družba vzgajajo in se družimo z vrstniki, vse to vpliva na to, katera semena se razvijajo in katera ne. Jaz pogledam, katera semena so zrasla in kaj lahko naredite, da bi pognala še druga, ki do sedaj niso,« pravi Hočevarjeva.

Analiza traja približno eno uro in pol. Skozi to analizo poleg ostalih informacij o nas pove tudi, kako najbolje izkoristimo svoje potenciale na področju odnosov in ljubezni, posla in denarja ter zdravja. Analizo posname in priporoča, da jo poslušamo vsaj enkrat na leto. Vselej si zapišemo tisto, kar se nas tedaj najbolj dotakne, in na tistem delamo. Analizo imamo za vedno in nas lahko vodi skozi življenje.

  • Analiza skladnosti z drugimi

Izvemo, kako smo skladni s partnerjem ali partnerko, družinskim članom, prijateljem, šefom, sodelavcem, prijateljem ali prijateljico. Izvemo, katere lekcije se mi in izbrana oseba lahko naučimo iz tega odnosa. In kako izkoristimo skupne energije za dosego rezultata v odnosu, ki si ga želimo.

  • Analiza imena podjetja

Izvemo, kakšni so potenciali podjetja, kako jih uporabiti in prebuditi, kaj podjetje prinaša nam in kaj mi lahko doprinesemo podjetju za uspeh. Če imena podjetja še nimamo, nam pomaga izbrati ime, ki bo podpiralo nas, podjetje in dejavnost podjetja.

  • Izbor imena novorojencu

Ime nosi naše potenciale, zato je zelo pomembno vedeti, kakšna »semena« damo svojemu otroku z imenom, da ga lahko potem usmerjamo v skladu z njegovimi potenciali. Analiza nam bo pomagala izbrati ime, ki bo podpiralo zdravje in dobrobit otroka.

  • Analiza novega imena

Skozi to analizo Hočevarjeva preveri, katero ime oziroma priimek je najprimernejši za nas, še posebej ob poroki pri spreminjanju priimka, da podpira nas, naše potenciale in partnerski odnos. Svetuje, ali je bolje obdržati svoj priimek, prevzeti priimek partnerja/-ke oziroma ali sta najboljša možnost oba priimka.

  • Osnovni tečaj numerologije

V 4-tedenskem tečaju "Spoznaj sebe in svoje bližnje" dobimo vpogled vase in v svoje bližnje skozi njihova imena in datume rojstva. Naučimo se, kako uporabljati to znanje za ustvarjanje boljših odnosov skozi razumevanje potreb, potencialov in izzivov drugih.

  • Modul za osebnostno rast

Gre za vodeno usmerjanje, ki traja od pol leta do enega leta. Hočevarjeva nas vodi korak za korakom proti izboljšanju izbranega področja, denimo odnosov, finančnega stanja, fizičnega stanja ali odnosa do samih sebe in svojega življenja.

Tina Hočevar (www.claritynumerology.com), e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., telefon 040 557 088.

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si