Nemalokrat se zgodi, da osupljivo močni ljudje padejo v odnose, ki so včasih žaljivi, stresni in manipulativni. In pogosto se vprašajo, zakaj. Razlogov je najbrž več, a obstaja tudi eden, ki se zdi logičen: močni ljudje so že tako dobri pri delu na sebi in pri kopanju po svoji preteklosti, da pogosto potrebujejo razmerje, ki jih bo resnično potisnilo iz območja udobja.

Če se v svojem razmerju borite, če se sprašujete, zakaj se vam zdi, da vse drugo v vašem življenju poteka gladko, razen ljubezni, bi lahko to bil znak, da ste močna duša, ki je tu, da bi izkusila globoko preobrazbo preko 'drugih'. Zelo močni ljudje imajo pogosto težavne odnose. In po teh postanejo še močnejši.

Partnerstvo kot del nečesa višjega

Močni ljudje so pogosto zelo dobri, ko so sami, a nenadoma vstopijo v pomembno razmerje, da bi odkrili tisti del sebe, ki ga do tedaj niso poznali. Na tej točki je pomembno, da se spomnijo, da je njihov odnos del nečesa večjega in jim lahko pomaga rasti, se spreminjati in preobraziti. Da bi lahko rasli, moramo biti soočeni z izzivi, ki nam bodo omogočili preiti na višjo raven. To ne pomeni, da bodo potegnili kratko, vendar so lahko začetki izjemno naporni in polni stresa.
Če se namesto na stres osredotočimo na širšo sliko in rast, ki jo bomo dosegli v odnosu, nam to lahko zelo olajša življenje. Močni ljudje pogosto vstopajo v odnose, ki služijo višjemu namenu in morda v tem življenju niti niso razkriti.
To je zato, ker močni ljudje privlačijo …

… odnose s sorodnimi dušami

Močni ljudje pogosto vstopijo v odnose s sorodnimi dušami. V naša življenja vstopijo, da nam pomagajo rasti. Delo s sorodno dušo je lahko zelo boleče, pa tudi edinstveno, a končni rezultat je rast duše, ne ljubezen. Skozi te odnose se močni ljudje pogosto največ naučijo in odkrijejo sebe. Potem ko v svoji neodvisnosti blestijo, ob združitvi s sorodno dušo odkrijejo večino svojih slabosti. To niso odnosi, ki bi trajali za večno, bodo pa večni učinki rasti.

… odnose, ki zdravijo

številni močni ljudje so tudi zdravilci in zato bodo pritegnili partnerje, ki potrebujejo veliko zdravljenja in pozornosti. Močni ljudje so na splošno opremljeni za obvladovanje bolečin in čustev drugih ljudi, ki potrebujejo zdravljenje, čustveno podporo in tolažbo, zato jih bo vesolje združilo. Močni ljudje so pogosto tudi poslani, da pomagajo drugim dušam, da delajo s podobnimi vzorci, s katerimi so se morali ukvarjati v tem življenju ali v preteklih življenjih. Zdravljenje ni nikoli enostranski proces. Če ga v zvezi pogosto uporabljate, imata najbrž koristi obe strani. Je pa ena stvar, na katero morate biti pozorni: če vas »zdravljenje« izčrpa, je to morda znak, da morate spremeniti način razmišljanja in bivanja, da boste lahko naprej rastli.

… karmične odnose

Pogosto je odnos, ki je poln izzivov, tudi poln karme iz preteklih življenj. Zaradi takšnih odnosov se lahko počutimo težke, zmedene. Karmični odnosi so pogosto intenzivni in težki, zlasti na začetku. Zdravljenje starih karmičnih ran v razmerju je zahtevno delo, lahko pa je tudi ogromen potencial rasti in sprememb. Ko gre za karmično delo, se bodo lekcije nadaljevale, vse dokler ne bomo ozdraveli, izpustili preteklosti ali se očistili bremen. Močni ljudje takšne odnose pogosto pritegnejo v svoje življenje, saj so dovolj močni, da se z njimi spopadajo. To so le orodja, ki jih dobijo, da razčistijo karmično energijo.

Odnos kot izziv

1) Dovolite si biti šibki. Pogosto gredo močni ljudje skozi življenje pokončno in morajo vedno podpirati druge ljudi, vendar lahko odnosi z veliko izzivi pomagajo spodbuditi ravno nasprotno.

2) Pustite se omehčati in stopiti ovire, ki ste jih ustvarili ob sprejemanju ljubezni. Pogosto so močni ljudje zelo dobri pri dajanju, težko pa sprejemajo.
3) Razumite, da so vsa razmerja le izkušnje, ki vam pomagajo pri rasti in razvoju vaših največjih potencialov. Sprejmite izzive, ki pridejo na pot, in zapomnite si, da je to del poti.
4) Osredotočite se na ljubezen do sebe. Ko resnično ljubite sebe in sprejemate odločitve iz ljubezni, boste napredovali v odnosu.
5) Ne pozabite, da so razmerja, ki so polna izzivov, včasih najbolj koristna. Pogosto lahko ustvarite močno razmerje, ki je večno.

Barbara Corelli

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si