Danes zjutraj me je branje prispevka, kako sledenje svoji radosti ne deluje vedno, navdihnilo, da napišem svoj prispevek o tem, kako sledenje radosti deluje.

Ljubiti, ko me odpustijo. Ali, če lahko rečem, biti navdušena. Sledenje svoji radosti vedno deluje. Le da se prepogosto ujamemo v naše misli in neozdravljene rane in pozabimo, da je naša radost vedno tu. In čaka, da se vrnemo k njej.

Kje je tvoja radost?

Je v tvojem srcu.

Je v tvoji duši.

Je v tvojem telesu.

Verjetno je ne boste našli, medtem ko razmišljate. Radost je zelo redka obiskovalka vašega uma. Je bolj priložnosten gost. Da ne bi kritizirali našega uma, ki je le prenasičen z vsemi strahovi in mnogo drugimi negativnimi mislimi, v katere pa ne želim iti zdaj, da ne speljem bistva prispevka stran od radosti...

Kako najti svojo radost?

Začuti svoje telo, začuti svoje srce in dušo, medtem ko ti odgovarjajo na vprašanje: »Kje je moja radost.«

Kako se radost občuti?

Toplo.

Zabavno.

Preprosto.

Ognjevito.

Strastno.

Srečno.

Živo.

Veselo.

Mirno.

Željno.

Izpolnjeno.

Razburljivo.

Blaženo.

Neverjetno.

Kaj če ne zmoreš najti (začutiti) teh občutkov?

Najboljše orodje za to, da pridem v stik s svojim lastnim notranjim otrokom, je zame »delo z notranjim otrokom«. Če nimate denarja za takšno delo na sebi – preživite čas z dojenčki, otroki, živalmi, prebirajte otroške knjige, najdite svoje lastne zapiske, risbice ali druge kreacije, ki ste jih izdelovali kot otrok, in pojte, plešite, tecite, plavajte, igrajte se, ustvarjajte, rišite, smejte se, pišite ali govorite s prijateljem o tem, kaj vas je navduševalo, ko ste bili otrok.

Vse kar vemo, je naša resnična radost.

Torej lahko odkrijemo, kdaj odgovor prihaja iz uma in kdaj iz našega srca.

Kako smo lahko prepričani?

Občutenje je popolnoma drugačno, je v našem telesu, kadar smo resnično navdušeni nad nečim. Mnogi potrebujejo opomnike, usmerjanje, pomoč in zdravljenje, da bi ponovno prišli nazaj v stanje radosti. Prosimo, da si za vedno zapomnite, da vaše telo, vaše srce in duša nikoli ne bodo pozabili radosti.

Ker TI – SI – RADOST!

Prijeten počitek ob koncu tedna in ne odnehajte slediti svoje radosti!

Osvojite svojo goro!

********************

O ANGELICI:

Angelica je praktik celjenja travm, facilitatorka Procesa Celovitenja, praktik Dela s senco, zdraviteljica notranjega otroka in hipnoterapevtka. Rojena je na Hrvaškem, kjer je tudi odraščala. V minulih 19 letih, v času študija in dela v Veliki Britaniji, na Bližnjem vzhodu, v Evropi in Avstraliji, je delala s tisoči ljudi iz celega sveta.

Ker so bile vse njene prve življenjske izkušnje zelo travmatične, je v svojem »boju za življenje« zgodaj doumela, da niso vsi obdarjeni z njeno hitrostjo, močjo in radostjo do življenja in da ji je vse to bilo dano v tolikšni meri prav zato, da bi lahko drugim pomagala osvoboditi se.

Po študiju prava se je lotila učenja angleščine, nato fitnesa, nutricionizma, poslovnega, korporativnega velnes in življenjskega treninga v Dubaju.

V začetku maja 2016 je Teal Swan, svetovno znana ameriška duhovna učiteljica, pisateljica in začetnica Procesa Celovitenja, osebno izbrala in usposobila Angelico za svojo ambasadorko za Balkan in Bližnji vzhod, da bi v domačih krajih lahko »pomagala ljudem razbiti stare vzorce in se osvoboditi« s pomočjo njene močne tehnike čustvenega celjenja.

Lačna še bolj globokega znanja o človeški interakciji in naših krogih bolečine, lačna odgovorov na vprašanja zakaj in kako, da bi bila sposobna zaceliti samo sebe, je skozi leta zbrala veliko informacij, študij in praks, istočasno pa opravljala intenzivno kognitivno vedenjsko terapijo (CBT) s svojo klinično psihologinjo in terapevtko.

Angelicino poslanstvo je pomagati ljudem vstati in se premakniti v smeri, v katero si v življenju želijo iti, se počutiti manj osamljene, izolirane in same, zato pa bolj v Obilju, Ljubljene, Mirne, Srečne, Zadovoljne, Zdrave, Zaceljene in Globoko Povezane s seboj in ljudmi okoli sebe, medtem ko gradijo močne, zdrave in dolgotrajne odnose.

»Osvoji svojo goro« je njen moto – Bodite, Imejte in Naredite VSE, kar si v življenju želite! Po delavnicah v Avstraliji se Angelica vrača v Evropo, in sicer z vikend delavnicami “Notranji otrok: Poišči radost v sebi”:

Ljubljana od 11. 5. do 12. 5. 2019

https://angelicahorvatic.com/events/delavnica-z-notranjim-otrokom-poisci-radost-v-sebi/