Če vidite zaporedja številk, ima to globok pomen in simboliko. Te številke so bodisi ojačana ali dvojna sporočila višjega jaza ali duhovnega vodnika. Če vidimo številke, kot so na primer 8888, pomeni, da jim moramo posvetiti pozornost. Števila niso naključje, še zlasti ne, če so v zaporedju. Kaj pomeni število osem, ki bo zaznamovala letošnje leto?

Pomen števila 8 - število 8 in vibracija tega števila sta simbol za samodisciplino, uspeh, moč, manifestacijo, neskončnost, obilje in dosežke. Ta številka je najverjetneje zastopana v pozitivni luči, glavna simbolika števila 8 pa je manifestacija in uresničitev vsega prejšnjega trdega dela in tudi manifestacija dobre karme.

Pomen števila 88 - število 88 v numerologiji je dvojna neskončnost, ki nakazuje na močan pomen. Če vidimo to številko, lahko sklepamo, da se bo močna manifestacija uresničila. Možnosti uresničitve so lahko neskončne. Želene rezultate si lahko predstavljate v trenutni situaciji. Če verjamete, da se bo uresničilo, si morate predstavljati, kot da je že resnično. Pot neskončnih želja lahko nadaljujete z vplivom in vibracijo števila 7, vendar boste morali najprej prebuditi in razviti duhovno moč.

Pomen števil 888 - Simbol in pomen števil 888 je zelo podobno številki 88, vendar imajo vpliv števila 6 in ne števila 7. Vibracije številke 6 kažejo, da se morate fizično, duševno in duhovno uravnovesiti, da bi prišli do želenih rezultatov. Samo s pomočjo ravnovesja lahko dosežete neskončne možnosti in cilje.

Pomen števil 8888 - simbol in pomen ponavljajočih številk 8888 je precej podobno pomenu števila 88. Vendar pa je število nekoliko drugačno z dodatnimi vibracijami števila 5. Z vplivom številke 5, je potrebno narediti spremembo, če si želimo na želeni poti napredovati do zastavljenih ciljev. Če ste zaljubljeni v stare načine delovanja ali misli, ste konzervativni. Zdaj je čas, da sami sebe vprašate in se podate v akcijo in prenehate z izboljšavami.