Ljudje uporabljajo raznovrstne talismane, ornamente, obeske in zapestnice za srečo. Vsako nebesno znamenje ima svoj obesek, ki znamenju prinaša še posebno srečo in njegovo življenje spreminja na bolje.

OVEN mora imeti ključ

Izmed dvanajstih horoskopskih znamenj je oven najbolj naporen in energičen. Dokler ne uresniči želje, ne odneha, in nič mu ne more preprečiti, da bi dosegel svoj cilj. Pooseblja ga ključ. Podobno kot ključ pomaga oven odklepati vrata ljudem. Ljudje pridejo do ovna po nasvet ali po vodstvo, ko imajo težave.

7 je magično število za BIKA

Bik je preveč realističen, da bi verjel v moč talismanov in obeskov. Zanj so najboljša števila, zlasti sedmica. Število 7 je zanj znak blaginje. Gledano znanstveno sta 3 in 4, iz katerih je sestavljena sedmica, idealno število, saj predstavljata trikotnik in kvadrat. Prav toliko je dni v tednu in barv v mavrici. Bikova povezava z naravo je precej močna in intuitivno ve, kaj je dobro zanj. Sedmica prinaša bogastvo, še zlasti, če jo damo na okensko polico. Ščiti tudi med nevihto.

Za DVOJČKA kocke sreče

Kocke so od nekdaj prinašale srečo. Za dvojčke, ki vedno sledijo modi, je to najboljši talisman za srečo. Dvojčki so družabni in so radi del najnovejših modnih smernic. Ko izbirajo obesek, jim je bistveno, da je zelo priljubljen; in ker kocke nikoli niso iz mode, so zanje najprimernejše.

Pikapolonice za RAKE

Rak je naravno ljubeč in skrben, zato morajo biti njegovi talismani nekaj, kar ljubi in neguje. V številnih kulturah pikapolonice prinašajo srečo. Bolj kot so rdeče, več sreče bodo prinesle. Za rake je dober tudi bambus. Na Kitajskem velja, da bambus prinaša srečo, še zlasti, če ga komu podarimo. Če bambus dobimo, naj bo v vzhodnem delu sobe, saj tako čisti energijo.

LEV obožuje drage kamne

K vsakemu znamenju sodi vsaj en drag kamen, levi pa imajo radi vse. Podobno kot kamen ima tudi lev visoko vibracijo, je lep, priljubljen in zelo eleganten. Rad je v središču pozornosti, rad ima lep nakit, ki služi namenu in mu daje samozavest. Jantar je kamen, ki mu prinaša največ sreče, safir pa naj bi blagoslovil lastnika s posebnimi božjimi darovi.

DEVICE ščiti turško oko

Hudičevo oko (turško oko) vas več kot le osrečuje. Ščiti vas pred slabimi vibracijami, ki vam jih pošiljajo ljudje, ki vam želijo slabo. Če ste rojeni v znamenju device, se vam nemalokrat zgodi, da so ljudje ljubosumni na vas, saj imate številne talente. Turško božje oko je običajno modre barve z očesom v sredini.

Za TEHTNICO je primeren trikotnik

Tisoče let trikotniki predstavljajo cikel rojstva in smrti, pa tudi našo povezavo z vesoljem. Trikotnik prinaša ravnovesje in stabilnost, zato je zelo podoben ljudem, rojenim v znaku tehtnice. Tehtnice so odlični mediatorji, znani so tudi po svoji diplomaciji in nepristranskosti. Tako kot trikotniki vedno najdejo ravnovesje med dvema nasprotnima stranema, brez da bi se pretirano poglabljali v vsako od strani.

Podkev za ŠKORPIJONE
Škorpijoni radi na glas govorijo o svojih prepričanjih in imajo radi talismane, ki jih lahko pokažejo svetu. Srečo jim prinašajo podkvice iz železa, kovine, ki jih odvrača od vseh možnih zapletov.

Zajčja noga je kot nalašč za STRELCA
Nekateri verjamejo, da lahko zajčja zadnja noga zadrži uničujoče uroke. Seveda bi morali dobiti umetno nogo, ki ima prav tako to moč, in ne živega kunca. Če ste Strelec, ga morate vedno nositi, da boste ostali varni.

Štiriperesna deteljica za KOZOROGA
Štiri peresa deteljica predstavljajo vero, upanje, naklonjenost in blaginjo. To so pomembne vrednote za Kozoroge, ki so radi obkroženi z lepimi in dragocenimi stvarmi. So tudi veliki ljubitelji narave, detelja pa ponuja povezavo z Zemljo.

Čriček za VODNARJE

Tisti, ki so gledali Disneyevo Mulan, bodo vedeli, da črički prinašajo srečo. Ljudje, ki so jih poslušali, so bili pomirjeni. Tega si želijo tudi vodnarji.

Peresa (lovilci sanj) za zasanjane RIBE
Ribe so naravni sanjači in zanje ni boljšega obeska kot lovilec sanj. Lovilec sanj naj bi preprečil slabe sanje oziroma omogočil prijetne ter takšne, da bi se po njih počutili mirno in spočito. Položimo oziroma obesimo ga lahko ob posteljo ali ga nosimo kot nakit. Če ga imate v pisarni, prinaša dobre vibracije.

 

 

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si