Odkar uporabljam ionizator IONEX, mi ni treba več jemati zdravil proti alergijam, tudi kihanja ni več … Odkar ga imamo v vrtcu, so otroci manj prehlajeni … Uporabljam ga v kuhinji, odlično odpravi vonjave … Odkar ga imam v sobi, se je moj krvni tlak normaliziral … Tako poročajo ljudje, ki redno uporabljajo ionizator IONEX, ki ustvarja negativne ione in je plod slovenskega znanja.

Negativni ioni so majhni, električno negativno nabiti delci, ki pozitivno vplivajo na zdravje in počutje ljudi. Največ jih je ob slapovih, morskih valovih,  ob vodnih izvirih … Ob nenadnem dežju nastajajo zaradi trenja med zrakom in vodo. Veliko jih je tudi v gorskem zraku. Doma in v pisarnah, kjer smo največ časa, pa jih je premalo. Tu prevladujejo električno pozitivno nabiti delci – pozitivni ioni, ki botrujejo utrujenosti, zaspanosti, nezbranosti, živčnosti, razdraženosti, glavobolom …

Zrak v zaprtih prostorih ima le 20 do 50 negativnih ionov na kubični centimeter, v zaprtih vozilih jih je približno 5 na kubični centimeter, v mestih od 100 do 300 na kubični centimeter, v industrijskem okolju 90 do 100 na kubični centimeter. Po drugi strani pa se narava lahko pohvali s 50.000 do 100.000 negativnih ionov na kubični centimeter v bližini slapov, okoli 4000 jih je na kubični centimeter v gorah ter nekje do 2000 na kubični centimeter v gozdovih.

Na srečo lahko v prostorih pozitivne ione spodrinemo z negativnimi z ionizatorjem, ki jih ustvarja. Po meritvah na Inštitutu Jožef Štefan oddaja ionizator IONEX ogromno  negativnih ionov,  kar 45 milijonov na kubični centimeter na sekundo.

Ionex

»Slovenci imamo unikaten izdelek na trgu, saj naš ionizator Ionex krasi ogljikova ščetka, iz katere izhajajo zdravilni negativni ioni brez zdravju škodljivega ozona. Dolgo sem iskala primeren element, saj sem imela vizijo, da bi ljudje lahko ozdraveli, če bi redno prejemali večje količine negativnih ionov v telo, kar bi jim omogočilo le neposredno vdihavanje slednjih ob elementu, ki bi jih neškodljivo oddajal. In to se mi je izpolnilo z ogljikovo ščetko. Ionexu pripisujemo že precej ozdravljenih  alergikov,  astmatikov  in ljudi, ki jim je znižal  krvni tlak,« pravi Lorena Leonardos, avtorica patenta.

Podobni izdelki oddajajo ione drugače  – ali kot preskok med dvema iglama ali kovinsko iglo, ki reagira z vlago iz zraka, posledica  te reakcije pa je škodljivi ozon. Zato niso primerni za neposredno vdihavanje in ne morejo imeti tako dobrih rezultatov.

Blagodejni snop ionov

Negativni ioni pomagajo blažiti težave astmatikov, alergikov in hipertonikov ter povečajo obrambni mehanizem telesa, uravnavajo delovanje ščitnice, izboljšujejo osredotočenost in delovno storilnost ter sposobnost učenja. S preizkušeno metodo intenzivnega vdihavanja negativnih ionov iz ionizatorja Ionex (ionska terapija) pa so številni uporabniki ne samo izboljšali zdravstveno stanje, ampak tudi v celoti trajno odpravili  simptome alergij, astme, bronhitisov in drugih dihalnih težav ter visok tlak.

Ko pridejo negativni ioni prek pljučnih mešičkov v kri, znižajo raven histamina, uravnajo tlak in utrip, znižujejo raven stresnega hormona, uravnavajo delovanje ščitnice, izboljšujejo osredotočenost in storilnost, kar je še posebno zaželeno v poslu in pri učenju.

Metoda Leonardis

Ione čim pogosteje vdihavamo; vsaj po dve do tri ure na dan. Zvečer gledamo televizijo ali beremo v družbi ionizatorja, se ob njemu učimo ali pa  ga imamo v pisarni v višini glave. Lahko ga preprosto primemo v roke ali pa si ga namestimo v bližino, manj kot meter stran, in globoko vdihavamo tik ob ogljikovi ščetki, kjer je količina negativnih ionov najvišja. Hkrati je smotrno, da ionizator postavimo vsako noč pred spanjem ob posteljo v višino postelje ali višje in ga pustimo delovati celo noč.

Izdelek je na voljo tukaj.

Tatjana Svete

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si