Živimo vse dlje in dlje. A kdo si želi živeti dolgo in se hkrati mučiti s starostnimi boleznimi? Kdo le si želi na starost goltati pesti zdravil, ki zameglijo možgane in otopijo dušo? Kakšno življenje je sploh še to? V reviji Preventiva vam bomo zato postregli z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji s področja medicine proti staranju. Da bomo živeli dolgo in še dlje. In da bomo na starost lahko zdravi udejanjali modrost, ki smo jo pridelali tekom življenja.

Le malo ljudi se lahko pohvali s takimi geni, ki jim na starost pomagajo zgledati fantastično in počutiti se odlično. Velika večina pa se mora za to potruditi in potrebuje pri tem pomoč. Zato smo tu mi.

Pomagali vam bomo, da boste spali celo noč, zjutraj pa vstali polni energije, kot v najboljših letih. Lahko si boste privoščili dejavno spolno življenje, nove konjičke in neutrudljivo igranje z otroci in vnuki.

Seznanili vas bomo, kako naravno vzdržujemo optimalno raven encimov v telesu. Po najnovejših znanstvenih izsledkih sta namreč pričakovana življenjska doba in kakovost življenja neposredno odvisni od učinkovitosti telesnega encimskega sistema.

Seznanili vas bomo z najučinkovitejšimi antioksidanti, ki so danes na voljo. Antioksidanti so ključni, saj pomagajo onesposobiti škodljive proste radikale, ki so ena od največjih groženj za naše zdravje. Človeška celica je v eni sekundi podvržena sto tisočim prostim radikalom. Ti so zato glavni vzrok staranja in degenerativnih bolezni.

A še veliko drugih dejavnikov je krivih za prezgodnje staranje. Denimo vnetja v telesu. Zato vas bomo seznanjali z rastlinami, ki preprečujejo nastanek vnetij v telesu, med njimi s kurkumo, ingverjem in črnim poprom.  

Ne bomo vas pozabili opomniti na zdrav življenjski slog, ki vključuje preproste vaje, tudi vzhodnjaške. In enostavno prehrano. Kot nekoč tudi danes velja, da je več manj. Jesti manj, a to bolj kakovostno, brez stradanja, pomaga živeti dlje.

 

 

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si