Oka nevtralizira škodljiva sevanja iz zemlje in okolice, tudi iz visokofrekvenčnih oddajnikov. Izbriše negativne čustvene zapise v prostoru, uroke in entitete, če so ti prisotni. Skrbi za zdravje vseh ljudi v premeru stotih metrov okrog nje, če so ljudje v isti ravnini oziroma dvesto metrov višje in nižje od nje. Zdravljenje je samodejno; sproži se v trenutku, ko vstopimo v njeno polje.

OKA ima enovito zemeljsko polje velike moči; in prav to moč vgradi v avro človeka. Tako sčasoma postane človek močnejši od vseh naravnih pojavov, tudi tistih, ki so mu prej škodovali. Zdravila, položena na stekleno kupolo Oke, imajo manjše negativne stranske učinke. V polju Oke pripravljena hrana ima zdravilne moči.

Večja duhovna moč

Okrog Oke se širi zelo močno in uglašeno polje zemeljske moči. To omogoča kakovostno bivalno okolje in stalno vzdrževanje ustrezne duhovne moči. Duhovno močni ljudje so telesno bolj zdravi, ker jim naravno okolje ne škodi, so psihično močnejši, bolj odporni proti stresu. Oka sicer ne odpravi vseh težav, je pa dobra podlaga za njihovo reševanje. Tudi klasična medicina in vsa druga zdravljenja so učinkovitejša. Duhovno močan človek ima močnejšo voljo, da postori marsikaj, česar sicer ne zmore. Duhovna moč človeka je odvisna tudi od bivalnega okolja. Žal pa številnim sčasoma zmanjka te moči, ko se preselijo v razglašeno okolje brez zemeljske moči.

Zdravljenje

Oka zdravi večplastno. Takoj prične učinkovati na prostor tako, da vzpostavi energijsko ravnotežje. Hkrati vzpodbudi energijsko ravnotežje v avri ljudi. V naslednji fazi začne zdraviti bolezen, tako da izbriše entropijo bolezni z enako, vendar nasprotno vrednostjo sintropije. Vzpostavljanje ravnotežja traja od nekaj minut do nekaj ur, odvisno od stopnje porušenosti. Ko je postavljeno energijsko ravnotežje v avri, se ljudje počutijo mnogo bolje. Telo dobi dodatno moč, da samo premaguje svoje bolezni. Vzpostavljeno ravnotežje pa je odlična preventiva, ohranja zdravje, ne vznikajo nove bolezni in splahnijo ponavljajoča obolenja. Tudi zdravljenje z zdravili je bolj uspešno in okrevanje je hitrejše.

Komuniciranje z napravo

Z napravo lahko komuniciramo z mislimi. Njeno moč lahko pošiljamo na daljavo in tako pomagamo še drugim ljudem. Oddaljenost ni pomembna. Pri posredovanju miselnega ukaza moramo imeti jasne misli in moramo točno vedeti, kaj Oki naročamo. Ta usmeri energijo v cilj, ki ji ga postavlja naš miselni ukaz. Učinkuje, dokler imamo ta ukaz v svojem spominu. Naprava je zato bolj učinkovita, če dobi natančno definiran ukaz. Najbolje, da svojo željo z roko napišemo na listek in ga položimo na stekleno kupolo naprave. Pisni ukaz prekličemo tako, da listek odstranimo s kupole.

Pomoč podjetnikom

Oka podjetnikom in njihovim zaposlenim pomaga na več načinov. Okrepi njihovo duhovno moč; so bolj odporni na posledice elektromagnetnih sevanj. To je še posebno pomembno v okoljih, polnih virov sevanja, računalnikov in drugih elektronskih naprav. Pod vplivom Oke so ljudje bolj zdravi in manj odsotni. Oka poveča intuicijo pri vseh zaposlenih. V polju Oke možgani bolje in učinkovitejše delajo, ljudje hitreje rešujejo probleme, hitreje se jim posveti, kje je rešitev. Zaposleni se med seboj bolje razumejo. Izdelki, narejeni v polju Oke, dobijo moč, ki jo ima polje naprave , so prijazni do ljudi. Tudi vse, kar gre v človeka (zdravila) in kar se vgrajuje v telo, lahko izdelajo v njenemu polju. Zadovoljni bodo tisti, ki v takem okolju delajo, pa seveda tudi kupci tako narejenih izdelkov.

Oka je dosegljiva na Misteriji.si, cena je 1630 €. Možen je nakup na obroke. Izdelek je slovenski.

Tatjana Svete

 *****

Oka je izdelana iz medenine, brona in nerjavečega jekla. Vgrajena je na lesenem podnožju s stekleno kupolo. Dolžina lesenega podnožja je 368 mm, višina 232 mm, teža je okrog 6 kg. Ne potrebuje vzdrževanja in energijskega napajanja. Rok trajanja izdelka je neomejen.