Potrebujemo:

oljčno olje

2 stroka česna

1 skodelica belega vina

450 g škampov

500 g špagetov

2 skodelici rukole

1 limona

sol

poper

 

Špagete skuhamo v slani vodi. Skodelico vode, v kateri so se kuhali špageti damo na stran, ostanek pa precedimo in pustimo ob strani.

Na drobno narežemo česen, prepražimo na oljčnem olju, dodamo škampe in jih dušimo deset minut.

Prelijemo z belim vinom in na zmernem ognju kuhamo nekaj minut.

V omako stresemo špagete, dodamo limonin sok in na drobno narezano rukolo. Posolimo in popopramo in sveže pojemo.

Po potrebi dodamo vodo, v kateri so se kuhali špageti.

 

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si