Morsko in romantično ...

Potrebujemo:

kozice

rukolo ali sezonsko solato

avokado

gobice

česen

oljčno olje

jabolčni kis

provansalska zelišča

 

Očistimo rukolo oziroma sezonsko solato ter jo narežemo na manjše koščke. Nato očistimo in operemo kozice. V kozici zavremo 5 dl vode, ki jo solimo. Počakamo, da zavre, nato vanjo stresemo kozice. Zmanjšamo temperaturo, kozice pa kuhamo največ 3 minute. Narezano solato stresemo v posodo, začinimo s česnom in provansalskimi zelišči in prelijemo z oljčnim oljem ... v segreti ponvi na hitro prepražimo še skuhane kozice in gobice (minuto, dve) ter jih posujemo po solati ... po želji dodamo kis, ni pa nujno. 

... dober tek :-)

 

 

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si