Potrebujemo:

 

1,5 kg piščančjih krilc

1 narezano čebulo

2 žlici opečenega sezamovega semena

oljčno ali kokosovo olje

 

Marinada

1/4 skodelice sojine omake (brez glutena)

3 žlice medu

2 cm olupljenega in naribanega ingverja

3 stroke fino mletega česna

žličko pikantne omake

 

Marinirana piščančja krilca (marinirali smo jih dve uri v polovici marinade) damo v ponev, ki jo predhodno namažemo z oljčnim ali kokosovim oljem. Segrejemo na 180 stopinj in 15 minut pečemo do hrustljavega. Drugo polovico marinade prelijemo čez pečena hrustljava krilca. Po želji dodamo sezam.

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si