Potrebujemo:

  • 2 žlici oljčnega olja (posamično)
  • 2 kosa piščančjih prsi brez kosti, narezanih na koščke
  • sol in poper
  • omako (po želji)
  • 1 kupček sesekljanega brokolija
  • ½ skodelice na tanko narezane čebule
  • 1 žlico opečenih sezamovih semen
  • limono

Pripravimo:

Pri srednji temperaturi v veliki posodi segrejmo žlico oljčnega olja. Dodajmo piščančje prsi, posolimo in popoprajmo. Popecimo okoli 5 minut, občasno obrnemo, dokler meso ne porjavi in se skuha. Medtem ko se meso peče/kuha, pripravimo omako. Potem ko meso porjavi, dodajmo žlico oljčnega olja in brokoli. Kuhajmo še 3 minute, dokler brokoli ne postane svetlo zelen. Zmešamo s sojino omako in kuhajmo še minuto. Odstranimo z ognja in posujmo s čebulo in sezamovi semeni. Po želji pokapamo z limono.

 

 

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si