Potrebujemo:

4 čajne žličke nesoljenega masla

5 tanko narezanih majhnih stebel zelenega česna

3 stroke drobno sesekljanega česna

košer sol za okus

1/2 skodelice svežega ali zamrznjenega zelenega graha

2 majhni oprani, na koščke narezani glavi solate

sveže mlet črni poper po okusu

Segrejmo maslo v ponvi na srednjo temperaturo. Dodajmo česen, začinimo s soljo. Dodajmo grah in ga pražimo do svetlo-rjavega. Preostalo maslo zmešamo s solato, ki ji dodamo žlico vode. Prepražen grah polijemo čez solato.

 

 

 

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si