Psi že dolgo niso več le naši sopotniki z vidika družbe človeku, v številnih vlogah so tudi nezamenljivi pomočniki in radi poskrbimo, da živijo z nami dolgo in zdravo življenje.

Ustrezna in hranljiva prehrana je pri tem ključnega pomena – ali je najustreznejša surova, komercialna ali domača kuhana, je najbolj razvidno iz splošnega počutja in zdravja našega psa. Vse bolj so priljubljeni tudi naravni dodatki k pasji prehrani. Inovativna slovenska izdelka, PASJI KOKOS in PASJI ČESEN, postavljata nove trende v pasji prehrani.

Pasji kokos je mešanica prvovrstnih sestavin v optimalnem razmerju za pasji organizem:

Kokosovo olje je naravni antioksidant, vpliva na naravno stanje kože (učinkovito uravnava izločanje žlez lojnic in čisti kožo), vlaži kožo, pomirja srbečico in odpravlja prhljaj.      

Konopljino olje vsebuje odlično razmerje maščobnih kislin omega-6 in omega-3, s čimer pomaga nadzorovati vnetja in pomembno krepi imunski sistem psa.

Laneno olje je izjemno bogato z omega-3 maščobnimi kislinami, ki so pomembne za obnavljanje kože in izboljšanje stanja kožuha.

Konopljina semena so popoln vir osnovnih maščobnih kislin, beljakovin, vitaminov in encimov, veljajo za semena z najvišjo hranilno vrednostjo nasploh. V Pasjem kokosu najdete oluščena konopljina semena, ki so za pse lažje prebavljiva.

Česen v prahu ima pomembne preventivne lastnosti za izboljšanje imunskega sistema, dobro poznan je tudi po preventivnem učinku proti zajedavcem.

Spirulina je izjemno bogat vir vitaminov in mineralov, vpliva na zdravo kožo, pigmentacijo, boljšo prebavo, pomaga pri razstrupljanju in čiščenju pasjega organizma, krepi imunski sistem.

Kokosova moka deluje blagodejno na prebavo, skupaj s kokosovim oljem pa ustvarja močan okus in vonj po kokosu, zaradi česar psi Pasji kokos obožujejo.

Pasji kokos in Pasji česen se uporabljata kot prehransko dopolnilo, psom ju dodamo dnevno k obroku za popoln pasji obrok. Pasji kokos je naravni antioksidant, ki vpliva na zdravo stanje kože, učinkovito uravnava izločanje žlez lojnic in čisti kožo, hitro celi rane, pomirja srbečico in odpravlja prhljaj, blagodejno pa vpliva tudi na prebavo. Visok delež lavrinske kisline daje izjemen protibakterijski in protiglivični učinek. Pasji česen pa je idealen izdelek za krepitev imunskega sistema, priljubljen pa je tudi zaradi učinkovitega preventivnega delovanja proti notranjim in zunanjim zajedavcem.

Izdelka slovenske linije Naravno zdrav pes sta narejena iz skrbno izbranih ekoloških sestavin, vsa olja so hladno stiskana. Predstavljata pomembno preventivo in pomoč pri sestavljanju popolnega obroka za pse.