Zdravljenje s Polarixom je kot polaganje rok

S Polarixom v rokah ste vrhunski zdravilec brez vsakega šolanja in brez enega samega dneva vadbe. Zdravljenje s Polarixom je mogoče enačiti s polaganjem rok za zdravljenje. Polarix je namreč neusahljiv vir življenjske energije.

Polarix, učinkovit sistem prekinjenih krogov, je izračunal Nikola Tesla, je logaritemska antena, ki zajema prano (či), prvotno energijo živih bitij in vesolja, ki nas obkroža; zgoščeno prano oddaja na mesto, kamor ga položimo. Tam spodbudi celice, da zanihajo naravno, zdravo; tako omili bolečine in spodbudi samozdravljenje, ki je osnovna lastnost vsega živega. Človeka, živali in rastlin.

Bolečina pojenja

Zbolimo, ko nam pade energija oziroma ko je moten pretok energije – in tedaj celice nihajo nepravilno. Ko na mesto, kjer boli, položimo Polarix, bolečina pojenja in sčasoma izgine. Žival nam to pokaže s svojim obnašanjem. Mnogim živalim to močno pomaga in hočejo imeti Polarix ob sebi neprestano. Predvsem ostarelim živalim pomaga, da lažje prenašajo starostne tegobe; manj ali sploh nič jih ne boli, imajo več energije, so živahnejše in lažje počivajo in spijo.

Zelo jim pomagamo, ko jim Polarix obesimo okrog vratu. Uporabimo priloženo bombažno vrvico, ki ne moti delovanja Polarixa in energijskega polja okrog vratu. Lahko pa ga položimo tudi na njihovo ležišče. Same ga bodo pogosto premaknile tako, da jim bo del najbolje. In nič nenavadnega ni, če si Polarix prilastijo in ne pustijo, da jim ga odstranimo. Če imamo več živali, naj ima vsaka svojega, da ga ni treba nobeni jemati. Sicer pa isti Polarix uporabljamo po potrebi za vse živali. Ne nazadnje v težavah pomaga tudi nam samim.

Polni čakre

Polarix pa ne le prinaša zdravje, marveč ga tudi ohranja. Bolezen nastane potem, ko se zniža raven energije oziroma je moten njen pretok. S Polarixom pa povsem enostavno polnimo energijske centre, čakre. Te so na določenih telesa zadolžene za oskrbo organov z življenjsko energijo, skozi njih se telo polni. Ko Polarix za živali položimo na čakro, »steče« v telo več prane. Če živali to prija, smo storili veliko, da ne bo zbolela. Če ji ne prija, Polarixa ne polagamo na izbrano čakro. Poskusimo na več čakrah. Da bi povsem zavarovali žival pred boleznijo, ga polagamo na vse čakre. Živali jih imajo več kot človek.

Dotok več prane lahko žival tudi vznemiri. Zato začnemo počasi, najprej ga polagamo za nekaj minut. Posebno skrbni moramo biti pri polaganju na glavo. Polaganje ponovimo večkrat na dan. Če pa vidimo, da več prane živali prija, podaljšamo čas ali pa ji ga obesimo kar okrog vratu.

Prisluhnite svojemu čutu in eksperimentirajte po mili volji. S Polarixom ne morete škodovati, saj ne oddaja nobenih sevanj, zgolj prinaša več prane.