Vrvenje vsega živega in sledenje neživim delcem, ki krožijo ali ždijo v krvi, odgrinja nagnjenost k infarktu, raku, možganski kapi, slabokrvnosti, alergijam, trombozam … kaže stanje ledvic, jeter …

Pregled se začne s pikom v blazinico kazalca, kapljico tako odvzete krvi operater prenese v mikroskop in na ekranu se začne predstava življenja, ki večino močno preseneti. Da je vse to v krvi? Operater pa dogajanje na ekranu komentira z napovedmi, kaj gomazenje na ekranu pomeni za vaše zdravje.

Povečava žive kapljice krvi odkriva premikanje eritrocitov, levkocitov in trombocitov, med katerimi se plazijo zajedavci, ki jih imajo še posebno v obilju lastniki psov in mačk. Sprehajajo se glivice in virusi, pojavljajo se kristali, pa kak »košček« sladkorja in kapljica holesterola, v vsej nenavadnosti se kaže nasičenost krvi z mikroelementi …

Skoraj vedno lahko opazujemo gladiatorsko predstavo v lastni krvi, kako se ličinka parazita masti z našo rdečo krvničko … In tu pa tam se zvija kaka glista …

Nekateri sploh ne marajo gledati krvne predstave na ekranu, saj ne morejo razumeti, da se vse to dogaja v njih iz sekunde v sekundo. V vzorcu krvi pod mikroskopom predstava traja kakih petnajst minut, potem kri »umre«.; iz takšne gledajo naše zdravje v laboratoriju. Seveda pogosto zmotno. Objedene rdeče krvničke pač ne tovorijo kisika in železa, ker so mrtve.

Zajedavci so povsod

Zajedavci so povsod, v zraku, vodi in zemlji. Zaradi tega je veliko možnosti, da zaidejo v telo, da se okužimo z njimi. Veliko jih je v mesu, ribah in zelenjavi. Prenašajo se z rokovanjem, denarjem, kopanjem v bazenih, s piki komarjev in insektov. Okužba je mogoča tudi z matere na plod. Evolucijsko so starejši kot človek, zato so bolj prilagojeni pogojem v naravi.

Analize o zajedavcih v zdravniških laboratorijih niso verodostojne. Čeprav jih z analizo ne najdejo, to ne pomeni, da jih nimamo. V resnici nihče ni sterilen in tako je tudi prav. A naš obrambni telesni sistem mora biti sposoben ohranjati število mikroorganizmov v nekem zdravem ravnovesju. Vse dokler se je sposoben braniti pred vsakodnevnimi napadi, prodori parazitov, smo zdravi. Ko pa popusti in ošibi, se paraziti zaredijo v telesu. Začno se razmnoževati in tedaj nam začno škodovati ter botrujejo raznim boleznim.

Analiza žive kapljice krvi

Najboljši način ugotavljanja parazitov je analiza žive kapljice krvi pod mikroskopom v temnem polju. Analizi pravijo tudi skeniranje krvi. Slike človekove krvi se prikazujejo na ekranu v realnem času, analiza pa traja četrt ure. Kapljico krvi odvzamejo s pikom iz prsta.

Sami opazujemo zelo živahno dogajanje v krvi, strokovnjak pa nam to razlaga. Kaj miga po naši krvi? Opazujemo gibanje in stanje sestavnih delov krvi, med katerimi so tudi razni mikroorganizmi in škodljive snovi. Raziskovalci pravijo, da je to velika razlika od običajne kvantitativne analize krvne slike, ki jo naredijo po veliko daljšem času od odvzema kapljice krvi, ko je v celici že prenehalo gibanje, mikroflora pa je že poginila. S kvantitativno analizo v krvi štejejo količino eritrocitov in levkocitov; in če je vse v normiranih mejah, se smatra, da sta človekova kri in zdravje dobra. A v resnici to ni čisto tako. Analiza žive kapljice krvi pokaže mnogo, mnogo več.

Proti-zajedavski program

Če imamo v krvi preveč zajedavcev, nam pomaga proti-zajedavski zeliščni program Gelmostop. Razvili so ga v centru za vesoljske polete v Novosibirsku v Rusiji. Prvenstveno za astronavte, ki v vesolje ne smejo s paraziti v telesu, ker se tam ti zelo hitro razmnožijo in bi lahko privedli telo v bolezen ali celo smrt. Program ne ubija zrelih zajedavcev in zajedavcev v vseh stopnjah razvoja, temveč spremeni notranje okolje v telesu, okrepi sposobnost imunskega sistema, da se sam spopade z njimi in jih izloči. Krepi odpornost proti novim okužbam, krepi jetra, pospešuje izločanje strupov, krepi druge izločevalne sisteme, kožo, pljuča, črevesje. Zmanjšuje in odpravlja alergijske odzive, ki jih zajedavci in njih propadanje povzročajo. Učinkovit je pri tudi pri hudem napadu parazitov.

50-dnevni program

Program Gelmostop traja 50 dni. Prvih 10 dni je poudarek na pospeševanju odtoka žolča, čiščenju črevesja in spodbujanju imunskega sistema. Naslednjih 30 dni odpravlja vse parazite v vseh razvojnih oblikah, pospešuje pretok žolča, povečana je moč jeter za razstrupljanje. Zadnjih 10 dni je pospešeno izločanje parazitov, pospešen je pretok žolča, črevesje se močno čisti, spodbujen je imunski sistema; posledica je manj alergij.

Med terapijo se ne postimo in se ne klistiramo. Moramo pa se večkrat oprhati, saj tretjina parazitov zbeži iz telesa skozi kožo.

Po terapiji se ljudje veliko bolje počutijo, so lahkotnejši, bolj sproščeni, jasnejših misli, manj razdražljivi, imajo več energije z manj bolečin v trebuhu oziroma tam, kjer so bile prej težave.

Čiščenje zajedavcev je priporočljivo enkrat na leto. Vedno jih imamo v sebi, naše telo ni nikoli sterilno in sterilno niti ne more in ne sme biti. Pomembno pa je njih število in vrsta, da nas ne peljejo v bolezen.

Pregled žive kapljice krvi

Pregled in svetovanje traja približno eno uro. Primerno za odrasle in otroke, tudi nosečnice. Cena je 60 €. Na pregled se naročite po telefonu 041/328 218 ali e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Kri pregledujejo v kliniki Futuristic life v Ljubljani.