Ženska, stara 69 let, že več kot dvajset let trpi za srčno-žilno boleznijo aterosklerozo. Prvi pregled njenega ožilja z medicinsko napravo arteriograf (Tensiomed Ateriograph), ki jih izvaja Aleš Homovec, je pokazal, da so njene majhne arterije – arteriole, močno zožene in nepretočne. Zaradi tega je imela stalno mrzle roke in noge, tudi gibala se je oteženo, saj jo je v prsih dušilo.

Pregled z ultrazvokom je pokazal 50 odstotno stenozo, zožitev vratne karotidne arterije in naplastitev. Plak je bil debeline 0,36 centimetra, kar lahko povzroči možgansko kap. Ženska je zato posegla po prehranskemu dopolnilu Cardio plus. V šestnajstih mesecih se je zožitev vratne arterije zmanjšala s 50 odstotkov na 30 do 40 odstotkov. Zdravnik, ki ji je meril žilo, je ugotovil, da se je debelina plaka zmanjšala na 0,25 centimetra. Cardio plus je zmanjšal plake v arterijah.

Pretočnost njenih arteriol se je močno izboljšala, ženska spet lahko hodi v hrib in celo smuča, rok in nog nima več mrzlih.

Zmanjšanje zožitve arterije je posledica delovanja Cardia plus, prehranskega dopolnila, ki prispeva k normalnemu delovanju srca in ožilja. Njegova edinstvena formula aminokislin l-arginin in l-citrulin v najboljšem možnem razmerju, podprta z vitamini E, C in B, je plod dolgoletnih raziskav in temelji na spoznanjih Nobelovih nagrajencev za medicino Roberta Furchgota, Louisa Ignarra in Ferida Murada.

Priporočen dnevni odmerek je ena merica (8,35 grama) prahu s kozarcem vode ali druge pijače. Eno merico prahu dnevno zaužijemo na prazen želodec najmanj dve uri po obroku ali beljakovinskem napitku.

Na pregled ožilja se naročite na spletni strani Misteriji.si (meritev arterijskega ožilja, cena meritve je 55 €) ali po telefonu 051 307 777.

 

Tatjana Svete

 Ženska, stara 69 let, je imela oblogo v vratni, karotidni arteriji. V 16 mesecih rednega pitja prehranskega dopolnila Cardio plus se je zožitev vratne arterije zmanjšala s 50 odstotkov na 30 do 40 odstotkov. Cardio Plus prispeva k normalnemu delovanju srca in ožilja. O učinkih Cardio Plusa trenutno poteka tudi slovenska klinična študija. Vodi jo kardiolog prof. dr. Danijel Petrovič, dr. med., iz UKC Ljubljana. Cardio plus uživamo zvečer. Cardio plus (cena je 46 €) je na voljo tukaj. Eno pakiranje zadostuje za 30 dni.