Tina Fabjan dr. dent. med., predstojnica estetskega zobozdravstva Fabjan je ena tistih zobozdravnic, pri kateri ne čutiš ne injekcije, ne bolečine. Čas na stolu mine hitro, stranka pa oddide zadovoljna. Predvsem pa z zdravimi in bleščečimi zobmi. Fabjanova z nami deli nekaj koristnih nasvetov, ki si jih je pred obiskom pri njej vsekakor vredno prebrati.

“Gospa doktorica, neznansko me je strah zobozdravnika!”

Pri svojem vsakdanjem delu se srečujem tudi s pacienti, ki se enostavno bojijo zobozdravnika in ga zato ne obiščejo tudi po več let, kar pušča hude posledice na njihovem zobovju. Da bi omenjenim ljudem pomagali prestopiti prag zobne ordinacije, smo se v naših ordinaciji odločili za uvedbo zdravljenja zob tudi v splošni anesteziji.

“Joj, zelo sem prestrašen/a! Ali me res ne bo nič bolelo?”

To so glavni pomisleki pacientov, ki se odločijo za omenjene posege. Posegi se izvajajo pod nadzorom specialista anesteziologa, s katerim se dogovorite, kakšno obliko anestezije si želite in nato na vašo željo temu primerno poseg tudi izvedemo. Seveda se dogovorimo, da naredimo čim več stvari v enkratnem postopku, da zmanjšamo verjetnost nadaljnjih anestezij. Opravimo lahko vse storitve – od klasičnih zobozdravstvenih posegov, kirurških implantoloških in tudi večjih oz. obsežnejših rekonstrukcijskih posegov.

“Kaj pomeni anestezija za sam potek okrevanja?”

Prednost omenjene anestezije je v tem, da lahko našo kliniko zapustite že v parih urah in ste tako brez nepotrebnega ležanja v bolnišnici že isti dan v domači oskrbi.

 “Kaj se zgodi, če potrebujemo še dodatne storitve?”

Po mojih izkušnjah večina pacientov po prvem posegu, ki je bil opravljen v splošni anesteziji, premaga strah, tako da nadaljnje posege lahko opravim tudi pod lokalno anestezijo, če pa je strah še vedno prisoten, pa se splošna anestezija lahko tudi nadaljuje.

“Kaj potrebujem za omenjeni poseg?”

Za omenjeni poseg ne potrebujete posebnih priprav. Pacient mora priti na poseg tešč, če ima kakšne sistemske oz. posebne bolezni oz. če prejema kakšno posebno terapijo, se predhodno pogovori z anesteziologom, naredi potrebne izvide in je pripravljen na terapijo.

Podjetje Medical Fabjan, d.o.o. tako želi svoje storitve čim bolj približati vsem pacientom, tudi tistim, ki čutijo neizmeren strah do zobozdravnika. Vse storitve se izvajajo v novem estetskem zobozdravstvenem centru Fabjan v Celeiaparku Celje.

Tina Fabjan dr.dent.med., predstojnica estetskega zobozdravstva Fabjan

Medical Group Fabjan, Aškerčeva 14, 3000 Celje (Celeiapark Celje)

www.medicalfabjan.si, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 040 709 141

oglasno sporočilo

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si