Sredi Ljubljane na Tržaški 2 me z nasmehom na obrazu pričaka Zdravko Zelenik. Terapevt, ki ga nisem videla že od leta 2012, odkar je začel samostojno pot diagnostike. Zanima me, kaj bo Quantec pokazal danes, čez šest let.

Zdravko me najprej fotografira, saj za diagnozo potrebuje fotografijo. Vstavi jo v računalnik in me prosi, naj roko položim na diodo. Tako jo nepremično držim nekaj minut, medtem pa se na računalniku izrisuje osnovni zdravilni list. Ta mi pove, kje so moji šibki členi in kaj v telesu moram ojačati.

“Določene cilje imaš preintenzivne, druge cilje pa imaš premalo vključene. Ojačati moraš ledvica, ki so babica srcu, tankemu črevesju in ščitnici. Iz življenja spusti vse, ki ne podpirajo tvojih ciljev, zaupaj sebi, svojemu instinktu, da rečeš in narediš pravo stvar. Quantec pravi, da moraš popraviti vezno tkivo, prekrvitev, vene, prehrano možganov, hipotalamusa, da boš uredila hormone.” Zanimivo. Vse to sem vedela že prej, a sem se želela prepričati še sama. Šibki členi se lahko nanašajo na fizično telo, mentalno telo ali na dušo samo.

Splošni listi prikažejo vse šibke člene, zato je lahko pri eni osebi bolj izpostavljena poslovna pot, pri drugi partnerstvo, pri tretji spet kaj druga. En zdravilni list lahko izpiše tudi do 40 zdravilnih členov, odvisno od tega, kaj želimo preveriti.

Quantec (Quantum Technology) je računalniški sistem, ki omogoča biokomunikacijo – komunikacijo med živim organizmom in računalnikom na osnovi kvantne fizike. Deluje na osnovi diode z »belim šumenjem«, ki preskenira morfološko oz. bioenergijsko polje človeka in na podlagi široke baze podatkov (več kot 100.000 informacij s področja medicine, homeopatije, eteričnih olj, kristalov, Bachovih esenc, afirmacij, NLP-ja, barvne terapije, čaker, energetskih meridianov) poišče šibke člene pri človeku.

Quantec na podlagi skeniranega biopolja človeka iz baze podatkov izpiše zdravilni list, ki ga na osnovi fotografije naredi za vsakega posameznika posebej. Ob izpisanih šibkih členih so tudi potence in intenzivnost kvantnemu ujemanju. Kažejo na to, da telo ni v ravnovesju.

Potem ko Zdravko prebere, kaj vse v mojem življenju ni v ravnovesju, me vpraša, ali naj zdravilni list aktivira. Seveda se strinjam, saj bom s pomočjo tega lažje dosegla zastavljene cilje. Potem ko zdravilni list aktivira, ta začne pošiljati informacije, ki nas spravljajo v ravnovesje. To lahko traja od treh mesecev do pol leta. Ne glede na to, kako močna so naša odstopanja od ravnovesja, je dejstvo, da ga lahko s pomočjo Quanteca hitreje dosežemo. “Quantec nudi podporo prek uravnalnih signalov, katere pošilja preko diode z »belim šumenjem« v določenih časovnih intervalih. Ti signali pomagajo opaziti vse zunanje dražljaje, ki vplivajo na naše notranje reakcije, bodisi mentalne ali čustvene, da le te zaznamo, preden se izrazijo,” pravi Zdravko. Quantec ne odpravlja in ne zdravi šibkih členov, marveč nanje usmeri našo pozornost, kar pa je bistvenega pomena za nas, da ozavestimo stvari, ki nas ustavljajo ali bremenijo, saj se tako lahko z njimi soočamo in odpravimo že na stopnji duše ali mentalnega telesa, preden se vse negativne posledice pojavijo na fizičnem telesu.

Quantec terapija je primerna tako za splošen vpogled pri človeku, kot tudi za specifične primere za povečanje motivacije, podpore pri soočanju v vsakdanjem življenju ali vzdrževanje in izboljševanje medčloveških vezi. Uporablja se tudi na področju botanike (učinkovit vpliv na rast in zaščito pred zunanjimi vplivi), veterine in pri uravnovešanju energij v prostoru.

V današnjem času veliko ljudi težko zboli, še več jih zelo trpi v svoji notranjosti. Iz tega trpljenja se razvijajo bolezni, še prej pa se doživi veliko bolečih zavrnitev, globokih čustvenih razočaranj, velikih življenjskih pretresov, ogromno težkih situacij in življenjskih neuspehov.

 Quantec po sistemu »kvantne kode« …

 • deluje na harmoniziranje in ozaveščanje odnosa telo-duša,
 • harmonizira telesne napetosti,
 • harmonizira čustvene napetosti,
 • harmonizira miselne vzorce, ki bi dolgoročno škodovali telesu (povzročili bolezen, oziroma jih začne odpravljati v primeru bolezni),
 • uravnava čustveno delovanje,
 • harmonizira škodljiva čustva,
 • harmonizira pretekle travme, boleče spomine in izkušnje, ozavešča njihov namen in pomaga pri izboljšanju prihodnosti,
 • harmonizira delovanje genetskega zapisa,
 • harmonizira značaj,
 • harmonizira temperament,
 • podpira spremembe v obnašanju,
 • glede na astrološko konstelacijo blaži programirane bolezni na telesu, psihi in duši,
 • pomaga pri ozaveščanju čiščenja duše
 • harmonizira količino življenjske energije duše,
 • harmonizira vpliv lastnega imena in harmonizira vpliv kolektivne energije na posameznika.

Za analizo lastne kvantne kode pošljite »selfie« z imenom, priimkom, datumom in krajem rojstva na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., vse nadaljnje informacije prejmete po elektronski pošti.

Barbara Černe