Ko pride do poškodb in krvavitev ...

... si pomagajte s homeopatskim pripravkom Arnica Montana.

Arnica Montana je učinkovita prva pomolč, ki bi jo vedno morali imeti pri roki. Uporabite jo, če je oseba v šoku, običajno po prometnih nesrečah, pa tudi ko pride do modric, udarcev in poškodb glave, do pretresov, zlomov, pa tudi po vseh umetnih poškodbah – diagnostičnih, kirurških in zobozdravstvenih posegih.

Arnica zaustavlja krvavitve, zmanjšuje bolečine in preobčutljivost v delu telesa, ki je poškodovan. Pomaga pri ranah, pospešuje zaraščanje, tudi kosti. Ker zaustavlja krvavitve, je priporočljiva tudi pred in po operacijah. Pri porodnicah zmanjšuje krvavitve, blaži bolečine in pospešuje zdravljenje.

Arnica ima naravno inteligenco. Prekrvitev bodisi pospeši ali zaustavi. Na porodu na primer pospeši prekrvitev, sprošča mišice, zmanjšuje bolečino in strah. Če ste tik pred porodom, lahko vzamete nekaj odmerkov potence 30C, pa dodatni ukrepi za širitev porodnega kanala ne bodo potrebni. Tudi po porodu pospešuje okrevanje. Ker se z materinim mlekom prenaša na novorojenčka, blagodejno deluje tudi nanj. Po porodu se jemlje v potenci 6C ali 30C. Tudi sicer jo je pred ali po operaciji priporočljivo jemati 4-krat na dan (količino določi homeopat po razgovoru s pacientom).

30C je višja potenca, ki jo v hudih oblikah poškodb lahko jemljemo na eno ali na dve uri. Ko se pacient bolje počuti, se odmerek bodisi zmanjša bodisi se zdravilo preneha jemati (vse v dogovoru s homeopatom).

 

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si