Garcinija kot pomoč pri hujšanju

Danes si kozmetične anti-aging medicine ne moremo predstavljati brez laserske terapije.

Zato smo na kliniki Fabjan uvedli novo priznano Fotonino tehnologijo 4D-lifting, s pomočjo katere lahko na neinvaziven in neboleč način vsaj delno nadomestimo klasični kirurški lifting obraza. Tako 4D-tehnologija omogoča večdimenzionalno zdravljenje obraznega dela. Tretma poteka tako v ustni votlini, kot koži samega obraza. Na ta način zagotovimo pomlajevanje celotne debeline tkiva, tako povrhnjico kot tudi srednji in globoki del tkiva v predelu obraza.

Tretma je razdeljen v štiri faze:

 1. Faza: SmoothLiftin

S posebno sondo napravimo tretma v sami ustni votlini, s pregrevanjem namreč omogočimo stimulacijo kolagena. To pripelje do čvrstosti in elastičnosti tkiva predvsem v nasolabialni regiji.

2. Faza: FRAC3

S to metodo stimuliramo globlja tkiva v samem licu, kar se kaže predvsem v pomladitvi same teksture kože.

3. Faza: PIANO

Gre za posebno lasersko sondo, s katero pregrevamo celotno debelino lica in na ta način ojačamo samo strukturo po celotni debelini.

4. Faza: SupErficial

Gre za površinsko nego, s katero dosežemo svetlikajoč in svež videz kože.

Pri  4D-metodi je potrebno poudariti, da gre za neinvaziven postopek, ki ne predstavlja nelagodja pri samem tretmaju. Lokalna anestezija ni potrebna. Postopek je neboleč, hiter (do 30 minut) in učinkovit. Ne pušča dolgoročnih posledic  in omogoča hitro okrevanje. Izvaja se lahko v kateremkoli letnem času in tudi poleti ne predstavlja večjega tveganja za hiperpigmentacije.

Naši pacienti so tako s pomočjo 4D-tehnologije prišli do možnosti večdimenzionalnega tretmaja, ki je učinkovit in estetsko zadovoljiv.

Postopek se lahko ponavlja večkrat letno in na ta način pripomore še k izboljšanju samega rezultata.

Seveda pa s pomočjo laserske tehnike odstranjujemo tudi lepotne pike (slika 2), kapilare po obrazu in telesu (slika 3), prekomerno poraščenost (slika 4), izboljšujemo aknasto kožo …

 

Zapisal: Matic Fabjan dr.med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Medical Group Fabjan, Aškerčeva 14, 3000 Celje (Celeiapark Celje)

www.medicalfabjan.si, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 040 709 141

 

oglasno sporočilo