Voda je vir življenja, voda je osnova vseh bioloških procesov, ki nasploh omogočajo življenje. Voda je tudi vir zdravja.
Kvalitetna pitna voda nam omogoča življenje in predstavlja enega izmed osnovnih pogojev zdravja. Znanstveno je ugotovljeno, da za normalno delovanje človeškega organizma pomembne ni samo mikrobiološke, kemijske in fizikalne parametre pitne vode ampak tudi struktura vode. Struktura in lastnosti vode so odvisni od temperature, prisotnosti različnih snovi, zemeljskega magnetnega polja in drugih dejavnikov.
Ugotovljeno je, da naravno magnetizirana voda olajša interakcijo med procesi življenja in povečuje stabilnost organizma.
Na podlagi obstoječih svetovnih in lastnih večletnih eksperimentalnih in kliničnih raziskav podjetje Boris Laptev s.p., ddr. prof. Boris Laptev in dr.Galina Sidorenko razvili izdelek za izboljšanje strukture in kakovosti pitne in malo mineralizirane vode. To je magnetni kozarec VitaLife. Magnetni kozarec VitaLife je medicinski pripomoček (Register medicinskih pripomočkov št. 2935, odločba JAZMP Slovenije št. 310-85/2018-7 z dne 21.1.2019), ima oznako in Izjavo o prosti prodaji v EU.
Magnetni kozarec VitaLife izboljšuje strukturo in kakovost pitne in malo mineralizirane vode.
Zakaj je koristno piti magnetizirano vodo?
Voda v magnetnem kozarcu VitaLife dobi pravo strukturo, s tem postane biološko pozitivna in blagodejno deluje na zdravje ljudi. Pozitivni učinki magnetizirane vode iz kozarca na zdravje so dokazani s številnimi eksperimentalnimi in kliničnimi študijami. Glavni učinek pitja magnetizirane vode je vzpostavitev samoregulacije organizma, ki zagotavlja prehod organizma na kvalitativno novo, bolj popolno raven vitalne aktivnosti.
Magnetizirano vodo uporabljamo:
- za krepitev zdravja odraslih
- za preventivo bolezni in krepitev imunskega sistema
- pri zdravljenju bolezni prebavnega trakta (ne v akutni fazi) odraslih in otrok (starejših od 8 let) po posvetu z zdravnikom
Kako uporabljati magnetni kozarec VitaLife?
Za pripravo magnetizirane vode približno polovico magnetnega kozarca napolnimo z vodo s temperaturo med 20 in 25 stopinj Celzija in jo mešamo ročno (z gibi posode v krogu, vedno v smeri urnega kazalca, 30 do 60 sekund) ali z žličko (v smeri urnega kazalca, 30 do 60 sekund). S tem dobimo izboljšanje kvalitete in strukture vode.
Sponzorirani članek