Preventivni bioresonančni pregled razkrije, kateri organi in organski sistemi so preobremenjeni, denimo hormonski, prebavni, imunski, živčni, respiratorni, srčno-žilni, limfni sistem. Odkrije obremenjenost s težkimi kovinami, cepivi, zdravili, sladkorji, aditivi, elektrosmogom, geopatskim stresom, virusi, bakterijami, paraziti ...

Bioresonančni pregled pokaže tudi, kateri elementi, meridiani in čakre so po tradicionalni kitajski medicini v neravnovesju. Z bioresonančno napravo zadnje generacije pregleduje Sendi Lešnjak, mag. inž. prehrane in certificirana bioresonančna terapevtka iz podjetja Bimedia. Vse pogosteje te preglede za svoj delavce naročajo podjetja, kjer jim je mar za zdravje zaposlenih.

Diagnosticiranje in terapije

Diagnosticiranje traja približno dve uri. Omogoča vpogled v celotno stanje človeka. Je pravzaprav zelo hitro in poceni, saj »takoj« pokaže celotno stanje človeka. Glede na rezultate terapevtka pripravi načrt terapije.

Področij bioresonančnega zdravljenja je veliko. Med drugim bioresonančna terapija krepi imunski sistem, deluje na akutna prehladna in druga obolenja, denimo gripo. Vpliva na bolezni prebavnega sistema. Je pomoč pri različnih alergijah, na živila, plesni, pršice. In je uspešna pri preobčutljivostih. Pomaga vzpostaviti hormonsko neravnovesje v telesu, pomaga pri težavah z izgubo telesne teže, pri obolenjih ščitnice. Pomaga odpravljati obremenitve z glivicami, na primer kandidozo, virusi, bakterijami, paraziti, obremenitvami s strupi, težkimi kovinami … Pomaga pri težavah zadrževanja vode, težavah z limfnim pretokom in prekrvitvijo. Uspešno odpravlja žarišča, v ustni votlini, mandljih, ušesih. Pomaga pri kroničnem stresu, utrujenosti, glavobolih, migrenah. Učinkovita je pri kroničnih vnetnih boleznih in mnogih drugih težavah.

Osebni prehranski načrt

Zdravljenje se seveda vedno začenja s pravilno izbiro hrane. Po diagnosticiranju vsakdo prejme osebni prehranski načrt, ki je, če je treba, ustrezno podprt z ustreznimi prehranskimi dopolnili. Prehranski načrt je oseben, saj ima vsak drugačna izhodišča, obremenitve, pomanjkanja. Ker pa je naša prehrana vse bolj osiromašena, predelana in enolična, terapevtka priporoči tudi kakovostna prehranska dopolnila. Kot koncentriran vir mineralov, vitaminov, maščobnih kislin, aminokislin in drugih zelo pomembnih hranil prehranska dopolnila v telesu zapolnijo določene vrzeli, ki onemogočajo zdravje. Vsako dogajanje v telesu potrebuje določene vitamine, minerale, aminokisline, beljakovine in druga hranila. Če v verigi manjka le en člen, biološko dogajanje ni najboljše. To vodi v bolezen. Zato je ustrezna prehrana ključna. S spremembo se okrepimo in vzpodbudimo samoozdravljenje.

PREVENTIVNI BIORESONANČNI PREGLED

V Bimediji diagnosticirajo z bioresonančnim aparatom Trikombin, ki omogoča večjo »globino« terapije, ciljnost, hitrejše in dolgoročne rezultate. Cena prvega diagnostičnega pregleda je 95 evrov. Cena terapije pa je od 25 do 45 evrov, odvisno od obsega. Otroci, študentje, upokojenci in naročniki na revijo Preventiva imajo pri prvem diagnostičnem pregledu 15-odstotni popust. Na bioresonančni pregled se prijavite po telefonu na 01/244 95 00.