Energijsko razstrupljanje & uravnovešanje uma, telesa in duha

                                                                                7. - 9. julij, na Rogli

Je vaše življenje polno stresa in imate polno glavo skrbi? Bi se radi malo odmaknili iz vsakdanjega tempa in malo zadihali? Časa vam ne bomo pustili, naučili pa vas bomo, kako lahko naredite svoje življenje lahkotnejše, pogledali kaj bi lahko spremenili in kaj bolj radostnega vnesli v svoj vsak dan. Program bo poln delavnic, sprostilnih tehnik, energijskih vaj in masaž. Doživeli boste čar gongov, se poglobili v meditacijo, se naučili tibetanskih vaj (vrelec mladosti) in še in še. To bo vikend, ki vas bo popeljal na nova pota razmišljanja in bolj sproščeno življenje.

Število oseb: 10-15 udeležencev.

VSEBINA

 • raztezne in dihalne vaje
 • tibetanske vaje
 • večerni rituali za sproščanje uma in telesa
 • predavanje in delavnica Kako najti pot do sebe (2x)
 • Access bars terapija (30 min - 1x vsak udeleženec)
 • refleksna masaža stopal (30 minut – 1x vsak udeleženec)
 • masaža obraza (30 minut – 1x vsak udeleženec)
 • relaksacijski sprehod v naravi
 • skupinska meditacija
 • gongi
 • energijske vaje

 
PREHRANA: 2x polni penzion

Izključno doma pridelana hrana. Če ste vegetarijanec ali vegan, prosim dopišite k PRIJAVI.

NASTANITEV: v apartmajih (3 in 6 posteljnih) se bomo nastanili tako, da bo udobno. V tro-posteljnih dva, v šest-posteljnih pa štirje.

OBLAČILA: s sabo imejte udobna oblačila in po želji podlogo/blazino za meditacijo.

PRIHOD IN ODHOD

Udeleženci poskrbijo za lastni prevoz.

 • Prihod: 15.30

Dobimo se v petek, 7.7.2017 ob 15.30 na bencinski črpalki MOL Slovenske Konjice (izvoz Slovenske Konjice, MOL-ova črpalka desno). Nato gremo do Jurgovega.

 • Odhod: 16.00. Odhod je izpred kmečkega turizma.

 

CENA: 195 EUR/osebo (promocijska cena)

Doplačila:

 • za posteljnino: 5 EUR
 • za živali: 10 EUR

 

PRIJAVE IN VPRAŠANJA

Vaše prijave pošljite do 30.6.2017 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na 051 635 735, Bcentermed, Barbara Černe. s.p.

V kolikor do 3.7.2017 ne bo zadostnega števila prijav, bo organizator dogodek odpovedal.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_­-

Več o sprostilnih tehnikah lahko preberete v nadaljevanju.

 

Acess bars

Access vabi vse, da prepoznate sebe kot neskončno bitje, to, kar v resnici ste, in začnete generirati življenje onkraj tega, kar menite, da ste. Kot neskončno bitje delujete z neskončnim dojemanjem, vedenjem, bivanjem in prejemanjem. Za neskončno bitje je ves čas mogoče vse.

Pri  Access Bars® tretmanu z rahlim dotikom 32 točk na glavi na učinkovit in preprost način sprostimo vse, kar nam ne dovoljuje in nas omejuje pri tem, da bi v življenju z lahkoto prejemali.

V barsih (točkah), ki se jih tekom tretmana dotaknemo, je shranjen ves naboj, ki se je tekom časa nabiral v našem sistemu v zvezi z našimi razmišljanji in prepričanji o denarju, zdravju, miru, kreativnosti, našem telesu in procesu staranja, sanjah in upanju,...

Z Access Barsi® pobrišemo vse nekoristne »datoteke«, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti. Pravzaprav so barsi trdi disk vašega računalnika. To je dobesedno material, ki ste ga shranjevali življenje za življenjem in ko vse to pobrišemo ustvarimo več prostora in možnosti v vašem življenju!

En Access Bars® tretma lahko odpravi od 5.000 – 10.000 let omejitev povezanih z določeno točko, ki so jo dotaknemo na glavi. Daje nam možnost, da spremenimo vse, kar v našem življenju ne deluje.

 

Refleksna masaža stopal

Refleksoterapija je energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in da se s pritiskanjem na te refleksne točke lahko sprosti in uravnovesi vse telo.

Naša stopala izražajo naš odnos do resničnosti. Energija Qi se nenehno pretaka skozi kanale ali meridiane v telesu, ki se končujejo v refleksnih točkah na stopalih in dlaneh. Kadar je pretok energije neoviran smo zdravi; kadar ga ovirata napetost ali zastoj, zbolimo. Z obdelavo refleksnih točk na stopalih vzpostavljamo uravnotežen pretok energije Qi skozi celo telo. Refleksna masaža stopal je tehnika naravnega zdravljenja in sproščanja psihofizičnega telesa, ki vzpodbuja krvni obtok in endokrine žleze.

 

Sprostitev obraza

Masaža obraza, vratu in dekolteja je popolna sprostitev duha s pozitivnimi učinki na kožo. Masaža obraza pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev in s tem oskrbo ter nahranitev celic s kisikom ter pospešuje izločanje odpadnih snovi. Masaža obraza kožo mehča in pomaga pri hitrejši regeneraciji tkiv, zavira nastanek gubic in obraz preplavi s svežino. Pri masaži obraza masiramo več kot devetdest mišic na obrazu in vratu. Točke, ki jih masiramo se aktivirajo in spodbujajo pretok energije, sproščajo mišice in krepijo vezivno tkivo.

 

Oglasno sporočilo