Pomanjkanje energije običajno preprosto sprejemamo kot del staranja in ga celo pričakujemo. »Kaj hočemo, stari smo,« si pravimo. To, da smo stari, ko jih imamo 70, 80, 90 ... je kot neko opravičilo, ko tudi naš osebni zdravnik ne ve, kaj bi z nami. Ampak koencim 1 NADH lahko prepreči veliko simptomov, ki jih običajno povežemo s staranjem. Zdaj je na voljo tudi v Sloveniji.

Odkrili so ga davno, že leta 1905. Ker je zelo pomemben za boj proti staranju, so ga poimenovali koencim 1. In šele pred kakimi desetimi leti izdelali učinkovito tableto. Jemanje NADH povečuje skupno energijo trilijonov celic, ki tvorijo naše telo in nam omogoča, da živimo dlje in bolj živahno. Seveda NADH ne more preprečiti naravnega staranja, ki je nespremenljivo dejstvo.

Torej?

Podobno kot druge pomembne vitamine, minerale in hranila naše telo NADH ne more ustvariti samo. Kljub temu imamo ob rojstvu zadostno količino tega življenjskega koencima. Če bi bil naš svet popoln, bi lahko z vsakdanjo hrano povsem zadovoljili potrebe po njem. Vendar pa je naša hrane osiromašena, prehrambno in fiziološko. Zato je skoraj nemogoče, da bi se oskrbeli z dovolj koencima 1 zgolj s hrano.

Biodoping za celice

NADH je odgovoren za številne življenjske procese v možganih in telesu, med drugim za dober spomin, miselno budnost in sposobnost odločanja. Poleg tega lahko spodbudi spolnost, dvigne razpoloženje, okrepi telo in na splošno poveča življenjsko energijo. Ne le da pomaga živeti dlje, marveč pomaga, da lahko bolje uživamo v podaljšanem življenju.

NADH (Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid), »biodoping za celice«, je naravna organska snov, biološka oblika vodika, ki daje celicam energijo. To je bioaktivna, koencimska oblika vitamina B3, odgovorna za več kot tisoč funkcij v telesu. NADH zagotavlja energijo možganom, živcem, mišicam in srcu. Povečuje ustvarjanje dopamina, pomembnega živčnega prenašalca, ki dviguje motivacijo, energijo in razpoloženje. NADH je nepogrešljiv za dolgoročno ohranjanje mladosti in življenjske moči.

 

Šestdeset kapsul stane 19,90 €. Priporočen dnevni odmerek je ena do dve kapsuli; Naročite ga lahko na www.misteriji.si; 051 307 777.

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si