Kaj je erektilna disfunkcija?

“Sva dva Štajerca, ki imama proizvodnjo ročno izdelanih lesenih očal in trgovino na Bledu,” svoje podjetje Tishler predstavi ustanovitelj Nejc Leskovar. Tishler ima svojevrstno filozofijo, da ustvarjajo najboljše produkte za svet, ne na svetu.

To pa sploh ni prazna floskula, saj fantje in dekleta stremijo k trajnostnemu razvoju in uporabi obnovljivih materialov. Takoj nam je bilo jasno, da je to res, ko smo v roke prejeli vizitko direktorja, ki je bila natisnjena na brusni papir, ki se uporablja za obdelavo lesa.

“Naša posebnost je, da so vsa očala izdelana ročno in da vsak kos izdela posameznik od začetka do konca,” razlaga direktor Leskovar. Le na takšen način lahko zagotovijo kakovost in garancijo, ki traja kar 3 leta. “V tem smo edinstveni, sploh v segmentu lesenih očal. Če gledamo pa celoten trg, je povprečna garancija 1-2 leti,” komentira trenutno stanje na trgu Leskovar.

“Vsi naši produkti so izdelani iz okolju prijaznih materialov, tudi etuije delamo iz recikliranih odpadkov,” razlaga trajnostno politiko podjetja Leskovar. “S tem gledamo predvsem na to, da so produkti dobri za okolje, delavce in skupnost.” Zanimivo je bilo slišati, da bodo podlago, ki jo uporabljajo za sejemski pod, po sejmu uporabili za posebno linijo sejemskih etuijev za očala.

Poleg spletne prodaje si lastijo tudi trgovino in delavnico na Bledu, kjer si lahko kupci ogledajo postopek izdelave očal.

 

Vir: https://ce-sejem.si

Foto: Nik Skerbiš