Potrebujemo:

2 skodelici kuhanega brstičnega ohrovta

šalotko (drobno nasekljano)

svež koriander

2 paradižnika (narezana)

1 avokado (narezan)

 

Za omako:

¼ skodelice oljčnega olja

½ limone

½ limete

1 žlico jabolčnega kisa

¼ žličke soli

 

Pripravljene sestavine zmešamo v posodi in prelijemo z omako.

 

Slika je simbolična.

 

Potrebujemo:

1 čajno žlico kokosovega olja
2 fileja lososa brez kože
vrečko špinače
2 jušni žlici sladke smetane za kuhanje (zmanjšana vsebnost maščob)
sok ½ limone
1 čajno žlico odcejenih kaper
2 jušni žlici nasekljanega peteršilja
limonine rezine (za postrežbo)

 

V ponvi segrejmo olje, začinimo lososa na obeh straneh in ga 4 minute z obeh strani ocvrimo, dokler ne porumeni. Položimo ga na krožnik in medtem skuhamo še špinačo. V vrelo vodo damo liste in jih minuto ali dve vremo, nato pa odcedimo in ponudimo k lososu. Segrejmo sladko smetano za kuhanje, dodajmo limonin sok, kapre in peteršilj in prelijmo čez lososa. Po želji okrasimo z limoninimi rezinami.

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si