Ob današnjem hitrem tempu življenja nam pogosto primanjkuje prostega časa. Le redki si ga vzamemo dovolj za redno rekreacijo in gibanje, čeprav se zavedamo, da je to zelo pomembno za zdravo življenje in poleg prehrane največ, kar lahko naredimo za svoje zdravje.

Vaš telefon je lahko vaša telovadnica

Spletna telovadnica Varuh zdravja je najbolj priročen športni klub, saj je povsod z vami: v službi, na potovanju, na sprehodu in, seveda, doma. Do vadb lahko dostopate s pametnim telefonom, tablico ali osebnim računalnikom. In ker za vadbo ne potrebujete nobene posebne športne opreme, le malo prostora in volje, lahko nekaj dobrega zase zares napravite skoraj kadarkoli in kjerkoli.

Vadbe za vse, tudi za starejše in gibalno ovirane

V spletni telovadnici vam je na voljo zelo raznolik nabor posnetih vadb, odlično obiskane pa so tudi vadbe v živo. Izbirate lahko med aerobiko, različnimi funkcionalnimi vadbami, jogo in pilatesom. Velik izbor vadb pa je prilagojen tudi starejšim in gibalno oviranim. Ob registraciji vam sestavijo prilagojen urnik, ki je sestavljen glede na vaše zmogljivosti in cilje. Izbirate lahko med pogostostjo vadb, težavnostjo, ter cilji.

Odlična ekipa trenerjev

Vse vadbe so seveda v slovenskem jeziku in pripravljene tako, da jim lahko sledijo tudi tisti, ki morda še nimajo prav veliko izkušenj z vodenimi vadbami. Trenirate z ekipo odličnih, izkušenih trenerjev, ki na enostaven način razložijo potek vaj, ter vas motivirajo, da dosežete vaše cilje. Občasno se ekipi strokovnjakov pridružijo tudi znani Slovenci in Slovenke. V zimskem času je vadbe pripravila Špela Pretnar, nekdanja smučarska šampionka, pridružil pa se ji je tudi trener Jan Kovačič, ki smo ga lahko bolje spoznali v oddaji The Biggest Loser Slovenija, ko je tekmovalcem pomagal pri izgubljanju telesne teže.

Dodatne ugodnosti

Članstvo v programu Varuh zdravja je brezplačno, poleg omenjenih vaj s trenerji, pa zavarovancem Vzajemne ponuja tudi brezplačne preventivne zdravstvene preglede, popuste v zdraviliščih, kopališčih, wellness centrih in še veliko več. Na voljo so razni turistični aranžmaji s poudarkom na dodatni ponudbi, kot so kolesarske ture ter tečaji nordijske hoje. Ugodnosti se redno posodabljajo in dodajajo. Članom nudimo tudi brezplačne tečaje smučanja, teka na smučeh ter ugodnosti pri nakupu športne opreme, prijavninah na rekreativne dogodke ter nakupu smučarskih vozovnic.

Varuh zdravja je tako veliko več kot le spletna telovadnica. Kot celovit program aktivnega varovanja zdravja vam poleg treningov ter ugodnosti ponuja tudi nasvete za zdravo in aktivno življenje. Najdete lahko ideje za zdravi zajtrk, preberete nasvete za razstrupljanje ter krepitev imunskega sistema, poiščete načine, kako omiliti bolečine po smučanju … Tako na spletni strani www.varuhzdravja.si najdete vse informacije na enem mestu. Začnite z vadbo že danes.

 

Oglasno sporočilo

 

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Podpora

Pogoji poslovanja
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si